Welkom op onze nieuwe website

Het is met groot genoegen en een bruisend hart dat we jullie willen uitnodigen om een kijkje te nemen op…

Beste lezers,

Het is met groot genoegen en een bruisend hart dat we jullie willen uitnodigen om een kijkje te nemen op onze fonkelnieuwe website. Als gepassioneerde gidsen van Gent is het onze missie om jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen terwijl je de prachtige straten en verborgen parels van deze historische stad ontdekt.

Wat maakt Gandante zo speciaal?

  1. Begeleide toeristische tochten: Bij Gandante bieden we meer dan alleen een standaard rondleiding. Onze ervaren gidsen nemen je mee op een reis door de geschiedenis, cultuur en tradities van Gent. Van historische monumenten tot lokale geheimen, elke tour is een unieke ontdekkingsreis.
  2. Passie voor Gent: We houden van deze stad en dat merk je in alles wat we doen. Onze gidsen zijn lokale experts die hun kennis en liefde voor Gent graag met jou delen. Bereid je voor op boeiende verhalen en levendige anekdotes die de stad tot leven brengen.
  3. Variatie aan tochten: Of je nu een liefhebber bent van geschiedenis, architectuur, culinaire hoogstandjes of gewoon de sfeer van een stad wilt proeven, we hebben de perfecte tour voor jou. Van wandeltochten door historische wijken tot boottochten op de Gentse wateren, er is voor elk wat wils.
  4. Kleine groepen: Om een persoonlijke en intieme ervaring te garanderen, houden we onze groepen bewust kleiner. Dit zorgt ervoor dat je alle ruimte hebt om vragen te stellen, details te bewonderen en echt te genieten van de tour. 
  5. Maatwerk opties: Heb je specifieke interesses of wil je een tour op maat voor jouw groep? Geen probleem! Neem contact met ons op en we zullen graag een unieke ervaring voor je samenstellen.

Wat kan je van Gandante verwachten?

  • Toeroverzicht: Ontdek onze verschillende tochten, elk met een gedetailleerde beschrijving van wat je kunt verwachten. Van Gentse monumenten, fietstochten tot culinaire tours, er is voor elk wat wils.
  • Gidsen: Maak kennis met onze getalenteerde en enthousiaste gidsen, elk met hun eigen expertise en passie voor Gent.
  • Boekingsinformatie: Wil je een tour boeken? Dat kan gemakkelijk via onze website. Bekijk de beschikbare data en tijden, kies jouw favoriete tour en reserveer direct online. De details en betalingen worden per e-mail afgesproken ivm groepsreservaties. 

Hoe te beginnen?

Wacht niet langer en bezoek vandaag nog Gandante vzw om jouw volgende avontuur in Gent te plannen! Of je nu een inwoner bent die meer over de stad wil leren of een bezoeker die het beste van Gent wil ontdekken, wij staan klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke reis.

Met vriendelijke groet,

Het Gandante Team